Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om ÖT Smygehuk FF Seniorlag Herrar

3 Västra Ingelstad IS 22 14 3 5 45
4 Bunkeflo FF 22 13 2 7 41
5 BK Skansen 22 12 3 7 39
6 Gislövs IF 22 9 5 8 32
7 Minnesbergs IF 22 9 3 10 30

Robin Liljegren 90 min

Mål i slutminut, räddad poäng och nära nära... Vi visste att matchen mot Bunkeflo skulle bli mycket tuff då vi hade bortamatchen i minnet. Bunkeflo är ett duktigt försvarande lag som inte släpper till många målchanser. I den 4:e minuten spelar Philip Marklund fram bollen till Kristoffer Ekström som i sin tur får fram bollen till Anders Nilsson som sätter dit 1-0 från nära håll. En drömöppning således för Torp. I den 10:e minuten gör Anders Ohlsson en fin fotparad då en Bunkeflospelare kommit fri. I den 13:e minuten nickar en Bunkeflospelare över i fritt läge från nära håll. Nära kvittering där. I den 26:e minuten tar sig en Bunkeflospelare fram i Torps straffområde och spelar snett bakåt där en annan spelare direktskjuter in 1-1. I den 39:e minuten kommer matchens prestation. Nicklas Mattsson slår upp en boll till Kristoffer Ekström. Kristoffer börjar sin solorajd och med både tur och skicklighet tar han sig förbi den ena försvararen efter den andra. När Kristoffer tagit sig in i straffområdet drar han på ett stenhårt skott som målvakten är helt chanslös på... 2-1 till Torp. I den 44:e minuten är Torpförsvaret väldigt passivt. Bunkeflo slår en frisparkslyra in i straffområdet och ingen Torpspelare följer den Bunkeflospelaren som springer sig fri, Anders Ohlsson kommer ut och går upp i duell men Bunkeflospelaren når högst och nickar bollen i ribban, på den efterföljande returen rusar två Bunkeflospelare fram och den ena nickar bollen säkert i nät till 2-2. En kalldusch så nära inpå halvtiden. Matchen har blivit så jämn och tuff precis som vi anat. I matchens 49:e minut skjuter Martin Jönsson ett lobbskott som går precis utanför målvaktens ena stolpe. I den 51:a minuten får Bunkeflo en ny frispark utanför Torps straffområde. Bollen lyfts in och en omarkerad Bunkeflospelare kan enkelt nicka i mål och därmed 2-3. Nu blev det lite oro i Torplägret då de grönvita inte är vana vid underläge. I den 70:e minuten flyttar Torp upp i positionerna och går över till 3-4-3. I den 71:a minuten slår Martin Rengbo en fin hörna som Anders Nilsson nickar över från nära håll. Frustrationen blir allt tydligare hos hemmalaget men man försöker och försöker hela tiden att få till en kvittering. I den 89:e minuten träffar Martin Jönsson ribban med sitt skott. Otur där. Det dröjer fram till den 92:a minuten innan kvitteringen kommer. Martin Jönsson lyfter in en frispark i Bunkeflos straffområde och vem dyker upp där och rakar in 3-3 om inte Anders Nilsson. Vilt jubel i hemmalaget och en räddad poäng i slutsekunderna. Ikväll var det nära första förlusten, riktigt nära. Bunkeflo spelade riktigt smart och verkade ha studerat Torplaget på nära håll. I nästa match väntar Skivarps GIF borta söndagen den 7:e september klockan 14:00.